VIDEO Un bărbat în cârje, aflat la peste 20 de kilometri de Slobozia, a fost ajutat de jandarmi să ajungă acasă în siguranță

Jandarmeria Ialomița

Un bărbat în cârje care se afla la peste 20 de kilometri de Slobozia, a fost ajutat de jandarmi să ajungă în siguranță acasă.

Potrivit Jandarmeriei Ialomița, sâmbătă seara, 19 octombrie, în jurul orei 18.30, Marian, un jandarm ialomițean, se deplasa cu mașina personală din localitatea Traianu către Slobozia, pentru a intra în serviciu. La 3 km de Grivița, a observat pe partea dreaptă a șoselei, o persoană în cârje. Aceasta i-a atras atenția deoarece deja se întunecase afară și nu se afla nicio mașină parcată în zonă.

„A oprit imediat și a observat că în zonă se afla și un triciclu, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, spunându-i că a rămas fără curent la el și că încerca să ajungă acasă, la Slobozia. Marian, realizând că este o distanță destul de mare, peste 20 km și că bărbatul se află în pericol dacă rămâne pe marginea carosabilului, și-a chemat în sprijin colegii aflați deja în serviciu.

 Jandarmii au urcat triciclul în autoturismul de serviciu, iar Marian l-a luat pe bărbat cu mașina personală până la Slobozia, aducându-l acasă în siguranță” – Jandarmeria Ialomița.   

Plt.adj.șef  Paraschiv Marian este angajat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița de 24 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*