Rezultate importante obținute de sportivii CSM Unirea Slobozia la competiții de tenis

David Cristea și Irina Constantin. FOTO CSM Unirea Slobozia

Sportivii de la CSM Unirea Slobozia au obținut rezultate importante la competiții de tenis desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, Irina Constantin a câștigat turneul feminin al categoriei 14 ani, la “Cupa Expur”, competiție organizată la Slobozia. La aceeași categorie de vârstă, dar pe tabloul masculin, David Cristea a obținut locul 3.

De asemenea, Andreea Dedu și Maria Dogaru au pătruns până în semifinalele tabloului de dublu feminin, categoria 14 ani, la “MSD Cup”, turneu din circuitul Tennis Europe, organizat la Buzău. A fost o competiție puternică, iar rezultatul obținut de sportivele de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia, antrenate de Cristian Andreescu și Adrian Chițu, este demn de apreciat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*