Primăria Slobozia și CSM Unirea Slobozia organizează o nouă ediție a Cycling Race

Întrecere dedicată cicliștilor cu experiență, dar și celor amatori, organizată în Slobozia. FOTO: Pixabay

Primăria Municipiului Slobozia și Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia organizează o nouă ediție a Cycling Race, competiție de ciclism adresată tuturor pasionaților acestui minunat sport.

Evenimentul va avea loc pe 22 septembrie 2024, de la ora 09:30, punctul de plecare fiind Piața Unirii. Cicliștii se pot înscrie gratuit ( chiar și în ziua competiției, cu o oră înainte de start) și pot concura la una dintre cursele de 48 km, 18 km sau 6 km, pe biciclete de șosea sau MTB.

Vor obține medalii și, mai mult, pe baza numerelor de concurs alocate odată cu înscrierea, vor participa la tombola cu premii atractive organizată de CSM Unirea Slobozia!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*