Nicolae Goidea, din nou la conducerea handbalului din Slobozia: Obiective ambițioase pentru viitor

Nicolae Goidea, managerul secției de handbal al CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM
Nicolae Goidea, managerul secției de handbal al CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM

Nicolae Goidea reia funcția de manager al secției de handbal a CSM Unirea Slobozia, după o pauză de doi ani. El a mai ocupat această poziție între 2017 și 2022, perioadă în care echipa a evoluat două sezoane în Liga Florilor, iar multe dintre jucătoarele clubului au ajuns în elita handbalului românesc.

Goidea și-a propus să creeze la Slobozia o echipă competitivă, capabilă să lupte pentru locurile fruntașe din Divizia A. În primele sale declarații, Goidea a menționat că deja a făcut pași importanți în această direcție și se așteaptă la rezultate pozitive în curând.

Anterior, Nicolae Goidea a fost implicat activ în gestionarea echipei HCM Slobozia, contribuind semnificativ la performanțele echipei în Liga Florilor. Sub conducerea sa, echipa a reușit să se mențină competitivă în ciuda dificultăților financiare și a fost apreciată pentru evoluțiile sale pe teren.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*