ILnews TV: Dragoș Soare, președintele PNL Ialomița, vorbește despre trădătorii din partid, războiul cu PSD și planurile sale de viitor

Dragoș Soare și jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO Florin Boboc

Dragoș Soare, președintele PNL Ialomița, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la ILnews TV.

Cu acest prilej, Dragoș Soare a vorbit despre recenta încercare de puci politic în PNL Ialomița și a explicat care au fost factorii care au dus la această criză internă și cum intenționează să restabilească unitatea în organizație.

El a fost întrebat și despre relația cu Gheorghe Tinel, exclus de pe listele parlamentare în 2020 și care a fost menționat în contextul unei posibile reveniri la conducerea PNL Ialomița.

Dragoș Soare a răspuns acuzațiilor conform cărora deciziile din Biroul Permanent Județean au fost influențate de interese personale și a discutat despre recentele demisii din BPJ ale unor lideri marcanți.

De asemenea, el a comentat și zvonurile despre o posibilă schimbare din funcția de președinte PNL Ialomița.

Dragoș Soare s-a mai referit la modul cum au influențat recentele schimbări din conducerea națională a PNL activitatea organizației județene Ialomița și a vorbit despre strategia electorală pentru alegerile parlamentare.

De asemenea, Dragoș Soare a adus în discuție și parteneriate politice care sunt necesare pentru a asigura o poziție puternică a PNL în alegerile parlamentare.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*