Grav accident rutier între Movilița și Sinești. Două persoane au murit și două au ajuns la spital

Accident rutier mortal. FOTO ISU Ialomița

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de 8 spre 9 august între Movilița și Sinești, în urma căruia două persoane au murit și două au ajuns la spital.

Potrivit ISU Ialomița, noaptea trecută, în jurul orei 02:50, salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier,  în care au fost implicate un autoturism în care se afla o persoană și un microbuz în care se aflau 3 persoane, între localitățile Movilița și Sinești.

„Au fost alocate de urgență mai multe resurse din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni: o autospecială de stingere cu apă și spumă,  o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.  La sosirea forțelor de intervenție, la fața locului au fost găsite 4 victime: două inconștiente și încarcerate,  iar alte două conștiente, cooperante și neîncarcerate. 

Persoanele încarcerate ( femeie cu vârsta de aproximativ 27 de ani și bărbat cu vârsta de aproximativ 19 ani) au fost extrase rapid dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă din păcate nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decedate” – ISU Ialomița.

Persoanelor conștiente li s-a acordat primul ajutor medical calificat, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni,  respectiv o unitate spitalicească din municipiul București, pentru investigații suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*