Fetiță de 4 ani din Urziceni, găsită după ce a plecat de acasă

Fetița de 4 ani găsită de polițiști. FOTO IPJ Ialomița

O fetiță în vârstă de 4 ani din Urziceni a fost găsită de polițiști după ce a dispărut de la domiciliu.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 01 octombrie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din municipiul Urziceni cu privire la faptul că nepoata sa de 4 ani s-ar fi pierdut din zona locuinței sale, fără a fi cunoscută locația în care ar fi plecat.

„La scurt timp, toate patrulele de poliție s-au mobilizat de urgență cu sprijinul efectivelor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, pentru a găsi minora de 4 ani, din municipiul Urziceni.

Astfel, polițiștii mobilizați la fața locului au acoperit zona adiacentă domiciliului minorei, fapt care a condus la găsirea acesteia, în proximitatea locuinței sale la scurt timp de la momentul apelului.

La acest moment, micuța se află alături de bunica sa, în afara oricărui pericol, promițând să nu se mai depărteze de aceasta niciodată” – IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*