De la aurul mediteranean la Liga Florilor: Ion Ivan este noul antrenor al echipei de handbal CSM Unirea Slobozia

Ion Iovan, antrenorul echipei de handbal CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM
Ion Iovan, antrenorul echipei de handbal CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM

Noul antrenor al echipei de handbal CSM Unirea Slobozia este, începând cu această vară, profesorul Ion Ivan.

Și-a început cariera de antrenor la Inter Handbal și a continuat-o, cu rezultate foarte bune, atât la junioare, cât și la senioare, la Scoala 181 București. A condus naționala de cadete și, apoi, pe cea de junioare a României, cucerind medalia de aur la Jocurile Mediteraneene și medalia de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

A urmat Neptun Constanța unde, cu resurse puține, a creat o echipă frumoasă, capabilă să se lupte de la egal la egal cu toți adversarii din Divizia A. Sezonul trecut, Ion Ivan a fost antrenor secund la Știința București, în Liga Florilor. În acest moment, un număr important de handbaliste românce care activează în Liga Florilor au trecut prin mâna antrenorului Ion Ivan.

“CSM Unirea Slobozia este o echipă care își dorește să activeze la un nivel cât mai înalt, cu oameni inimoși în conducere care au reușit să schimbe percepția despre acest oraș. Mă uit la fotbal: 1-0 cu Farul Constanța, 2-2 cu FCSB, rezultate care sunt background-ul unor decizii bune. La handbal, ne dorim să creăm o echipă competitivă și cred că, în cel mai scurt timp, o să vedem niște rezultate.

Îmi place să construiesc, să mă ocup la nivel individual de progresul jucătoarelor, să le văd că muncesc cu plăcere, cu zâmbetul pe buze. Nu sunt un tip care “biciui”, dar nu accept nici jumătățile de măsură”, a declarat antrenorul principal al echipei de handbal de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*