CSM Unirea Slobozia, partener principal la turneul de tenis feminn care are loc între 2 – 7 septembrie

Turneu de tenis feminin la Slobozia. FOTO CSM Unirea Slobozia

Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia este partener principal al “Naparis Trophy”, puternicul turneu de tenis feminin care se va desfășura la Slobozia, în perioada 2-7 septembrie 2024.

CSM Unirea Slobozia pune la dispoziție baza sportivă și la această ediție a turneului.

Mai mult, pentru ca turneul să se desfășoare în cele mai bune condiții, CSM Unirea Slobozia a achiziționat, pentru spectatori, 180 de scaune, partenerii de la CS Satori ocupându-se de ridicarea tribunei.

“CSM Unirea Slobozia a sprijinit întotdeauna performanța, având rezultate notabile în cadrul tuturor secțiilor sportive pe care le deține. Totodată, a fost o bucurie pentru noi să fim parteneri principali ai competițiilor sportive din orașul nostru. “NAPARIS TROPHY” este un eveniment important pentru Slobozia, și de aceea facem tot posibilul pentru ca acest turneu să se desfășoare în condiții cât mai bune, atât pentru sportivi, cât și pentru publicul spectator”, a declarat Ilie Lemnaru, Președintele CSM Unirea Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*