CSM Unirea Slobozia organizează o nouă ediție a „Memorialului Andreea Nica”

Anrtrenament al handbalistelor. FOTO CSM Unirea Slobozia

În perioada 30 august-1 septembrie 2024, Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia organizează o nouă ediție a “Memorialului Andreea Nica”, competiție dedicată amintirii marii handbaliste de la a cărei dispariție au trecut aproape 9 ani.

La competiție vor participa cele mai valoroase echipe din Divizia A. Pe lângă CSM Unirea Slobozia, vor mai fi prezente în Sala “Andreea Nica”: CSU Știința București, CSM Galați și CSJ Prahova Ploiești.

Meciurile se vor desfășura după următorul program:

Vineri, 30.08.2024

ora 12:00: CSU Știința București-CSM Unirea Slobozia

Ora 18:00: CSM Galați-CSJ Prahova Ploiești

Sâmbătă, 31.08.2024

ora 11:00: CSM Unirea Slobozia-CSM Galați

ora 18:00: CSJ Prahova Ploiești- CSU Știința București

Duminică, 01.09.2024

ora 10:00: CSM Unirea Slobozia-CSJ Prahova Ploiești

ora 12:00: CSM Galați-CSU Știința București

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*