Consiliul Județean Ialomița se întrunește în ședință extraordinară online pentru discutarea și adoptarea unor proiecte importante

Marian Pavel, președintele CJ Ialomița. FOTO Cristina Sîmbeteanu

Consiliul Județean Ialomița a anunțat convocarea unei ședințe extraordinare, care se va desfășura online, pe data de 25 iulie 2024, începând cu ora 11:00. Pe ordinea de zi se află două proiecte de hotărâre esențiale pentru funcționarea eficientă a instituției și a aparatului său de specialitate.

Primul proiect vizează aprobarea organigramei, statului de funcții și funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Ialomița. Această măsură este necesară pentru asigurarea unei structuri organizatorice optimizate și eficiente.

Al doilea proiect propus pentru dezbatere prevede completarea anexei la Hotărârea Consiliului Județean Ialomița nr. 307/21.12.2023, care reglementează Regulamentul de Organizare și Funcționare a aparatului de specialitate al Consiliului Județean. Aceste modificări sunt menite să aducă îmbunătățiri și clarificări necesare pentru buna desfășurare a activităților administrative.

Ședința este publică, permițând astfel participarea și transparența în procesul decizional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*