Accident grav în localitatea ialomițeană Ion Roată. O persoană și-a pierdut viața și alta a fost rănită

Accident grav în județul Ialomița. FOTO ISU Ialomița
Accident grav în județul Ialomița. FOTO ISU Ialomița

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost alertat, pe 24 iulie, cu puțin timp înainte de ora 16.00, cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Ion Roată. În incident au fost implicate un autoturism și un autotren.

Imediat, la fața locului au fost alocate mai multe resurse din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, dar și elicopterul SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, au fost găsite două victime: o persoană inconștientă și o alta conștientă și cooperantă. Persoana inconștientă a fost extrasă din autoturism, însă, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

Persoana conștientă, care prezenta politraumatisme, a fost monitorizată de echipajele medicale și ulterior preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la o unitate spitalicească din București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*