Consilierii locali din Slobozia, convocați în ședință ordinară. Aceasta este programată în data de 30 septembrie

Primăria Municipiului Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Municipiului Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Slobozia au fost convocați în ședință ordinară, care va avea loc în data de 30 septembrie.

Consiliul Local al Municipiului Slobozia este convocat în ședință ordinară, în data de 30 septembrie, de la ora 16.00. Ședința se va desfășura online, prin mijloace electronice.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre.

  1. Aprobarea Procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Local Slobozia din data de 29 august 2024.
  2. Aprobarea Procesului-verbal al ședinței extraordinare de îndată a Consiliului Local Slobozia din data de 02 septembrie 2024.
  3. Aprobarea Procesului-verbal al ședinței extraordinare de îndată a Consiliului Local Slobozia din data de 19 septembrie 2024.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea operațiunilor notariale și cadastrale de dezmembrare a unui teren situat în Municipiul Slobozia, Județul Ialomița, proprietate privată a Municipiului Slobozia, având număr cadastral 42826 .
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de îmbunătățire a eficienței energetice a Municipiului Slobozia – an de raportare 2023.
  6. Proiect de hotărâre referitor la modificarea H.C.L nr. 150/27.06.2024 privind reorganizarea Serviciului Public de Transport Local în societate cu răspundere limitată și delegarea serviciului de transport public local de călători prin curse regulate, prin gestiune directa din Municipiul Slobozia.
  7. Proiect de hotărâre privind stabilirea structurii comisiei de selecție și nominalizare a candidatilor pentru posturile de membru în consiliile de administratie ale intreprinderilor publice unde Municipiul Slobozia este acționar majoritar sau unic și Regulamentul CSN.
  8. Proiect de hotărâre referitor la modificarea și completarea H.C.L. nr. 192/31.07.2024 privind efectuarea unui schimb de terenuri între UAT Municipiul Slobozia şi domnul Potor Emil și doamna Potor Adelina.
  9. Proiect de hotărâre privind trecerea unor bunuri, provenite în urma eficientizării energetice a unității de învățământ Liceul de arte “ Ionel Perlea”, din domeniul public al Municipiului Slobozia în domeniul privat al Municipiului Slobozia, în vederea scoaterii din funcțiune și casării acestora .
  10. Proiect de hotărâre privind trecerea unor bunuri din domeniul public al Municipiului Slobozia în domeniul privat al Municipiului Slobozia în vederea scoaterii din funcțiune și casării acestora.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea raportului de evaluare şi vânzarea terenului în suprafață de 300,00 mp, situat în Municipiul Slobozia, Strada Ionel Perlea, nr. 55, înscris în Cartea Funciară nr. 42833 cu Nr. Cadastral 81, către Olteanu Lavinia Magdalena.
  12. Proiect de hotărâre privind concesionarea prin licitație a unor bunuri imobile (terenuri cu destinația curți – construcții), proprietate privată a Muncipiului Slobozia.
  13. Întrebări. Interpelări. Puncte de vedere.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*