Handbalistele de la CSM Unirea Slobozia au încheiat la egalitate meciul cu CSU Știința Sibiu: 38 – 38

Meci al handbalistelor de la CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM Unirea Slobozia

Handbalistele de la CSM Unirea Slobozia au încheiat la egalitate meciul cu CSU Știința Sibiu: 38 – 38 (19 – 19), după o partidă cu multe răsturnări de situație.

Jocul a început în nota de dominare a echipei oaspete care a condus, în primul sfert de oră, și la 5 goluri. A urmat o revenire spectaculoasă a CSM Unirea Slobozia care a recuperat gol cu gol și chiar a trecut la conducere în minutul 25.

Pauza a consfințit un rezultat de egalitate, iar repriza secundă a urcat la cote alarmante tensiunea din teren și din tribună.

„Cu 10 minute înainte de final, Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia avea două goluri în plus pe tabelă, dar a urmat o suită de eliminări în rândul echipei noastre, unele dintre ele dictate exagerat. Cu toate acestea, echipa orașului Slobozia a scos la iveală resurse nebănuite de energie, a condus până în minutul 59 și a fost la câteva secunde de a fructifica și ultimul atac. S-a terminat 38-38, rezultat bun, ținând cont că adversarele noastre de azi jucau acum 4 luni în Liga Florilor” – CSM Unirea Slobozia.

Antrenorul Ion Ivan s-a bazat, în meciul cu Știința București, pe următorul lot: Săndulache, Dumanska, Vasiliță-Nichitean ( 3 goluri), Gheorghe (1), David, Toader (7), Marin (4), Stanca (3), Roșu (3), Neagu, Soreanu (5), Șerban (10), Dăscălete (2).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*