Urmărit internațional, prins de jandarmii ialomițeni

Jandarmii sunt pregătiți să intervină. FOTO Jandarmeria Ialomița

Jandarmii ialomițeni au prins un bărbat dat în urmărire internațională.

Potrivit Jandarmeriei Ialomița, în data de 20 septembrie, jandarmii au fost sesizați prin apelarea  numarului unic de urgență 112, despre faptul că în trenul ce se deplasează pe ruta București- Slobozia Veche, se află un bărbat recalcitrant și foarte agitat, care amenință calătorii cu un cuțit, pe care ulterior, până la sosirea trenului în gară, acesta l-a aruncat.

„La sosirea trenului, jandarmii au identificat un barbat în vârstă de 29 ani, care, în urma verificărilor în aplicația eDAC, a rezultat faptul că pe numele acestuia era emis un mandat internațional în vederea arestării  și predării sau extrădării. Acestuia i s-a efectuat control corporal preventiv, asupra lui nemaigăsindu-se alte obiecte și bunuri de valoare.

Conform procedurilor legale și a angajamentului de cooperare internațională, persoana în cauză a fost predată organelor abilitate” – Jandarmeria Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*