CSM Galați, locul 1 la Memorialul “Andreea Nica”

CSM Galați, locul 1 la Memorialul "Andreea Nica". FOTO CSM Unirea Slobozia

Ediția 2024 a Memorialului “Andreea Nica” s-a încheiat cu încă două meciuri frumoase. Meciul în care s-a decis câștigătoarea turneului, între CSM Galați și Știința București, a ținut spectatorii în suspans până în ultimul minut. Rezultatele au fost următoarele:

CSJ Prahova Ploiești-CSM Unirea Slobozia 37-28

CSM Galați-CSU Știința București 37-35

În urma acestor rezultate, ierarhia finală a fost:

  1. CSM Galați
  2. CSU Știința București
  3. CSJ Prahova Ploiești
  4. CSM Unirea Slobozia

Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia a înmânat plachete de onoare în semn de prețuire pentru întreaga activitate în cadrul clubului antrenorului Marian Simion și handbalistelor Irina Simion, Alexandra Ștefan, Jeni Drăgan și Mihaela Stănciulescu (ultimele două nu au putut fi prezente). Totodată, Raluca Băcăoanu a primit o distincție atât pentru activitatea în cadrul clubului, cât și pentru performanțele obținute pe plan național și internațional.

Plachetele au fost înmânate de Ion Nica, tatăl Andreei și fost Președinte al secției de handbal a CSM Unirea Slobozia.

Ion Nica și Marian Simion au fost principalii artizani ai înființării echipei de handbal CSM Unirea Slobozia, în 2008.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*